9 thoughts on “Kontakt

 1. Kul att hitta din blogg! Besöker Stockholm om ett par helger och vill ju förutom glutenfri mat även ha tips på GOD mat! Fick många bra tips här!

 2. Pingback: Curbside foodtruck, räddaren i nöden! | ute utan gluten

 3. Hittade precis till denna blogg efter att ha googlat runt på “liv utan gluten”, kommer besöka denna blogg regelbundet då jag för 3 dagar sen fick diagnosen celiaki. Det har slagit mig nu vilken omställning det kommer vara, inte kunna ta en cheese bara sådär med kompisarna eller ens krämig pasta ute utan att de kanske ej har anpassat för mig. Behöva åka land och rike för att äta just Kina, usch allting känns jobbigt men är så glad att du skriver om restauranger och fik för det kommer jag har användning för !

  Tack!

  • Hej!

   Vad jobbigt att du fått celiaki, men kanske skönt med en diagnos? Ja det är en enorm omställning på många olika plan, inte minst socialt. Som tur är så är vi många i samma sits och det finns mycket stöd och information att få på nätet. Hör av dig om du behöver tips eller hjälp!

   • Ja det är sjukt jobbigt, men jag fick reda på det den hårda vägen. I en månads tid hade jag varit sängliggandes, fått upp allting jag ätit. Bara känt mig bakfull, jag åkte in och blev kvar på sjukhus och de sa att det var något annat. Jag är glad att jag vet nu för nu kan jag äntligen må bra igen. Ska starta en blogg jag med :)

    • Skönt att du kan slippa vara sjuk nu!!!! Och att det trots allt inye var någonting värre :-) du får skriva och berätta om bloggen sen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>